Jente 15

Spiseforstyrrelse

 
 
 

Etter 16 måneder i behandlingsapparatet for ungdom kom vi i kontakt med Norsk Mestring på Røros om villmarksterapi.

Vår datter (17) hadde alvorlig spiseforstyrrelse og ble bare verre og verre. Hun var 15 år gammel på turen.

Datteren vår fikk prøve en 10 dagers tur i marka med overnatting i telt med tett voksenkontakt av dyktige folk. Det var med spent hjerte vi sendte vår datter på tur.Oppfølgingen før og under turen var fantastisk. Vi følte vi var i proffe, trygge hender.

Vi møtte forståelse, kunnskap og engasjement av en annen verden som gjorde at dette hadde vi tro på.Vi fikk hjem en friskere datter med selvtillit og følelsen av å mestre livet. Hun og vi ble møtt og tatt på alvor fra første stund. Datteren vår kom hjem og følte seg bra, hun smilte og hun var tryggere på seg selv. Tvangstankene omkring mat og kropp ble borte og hun ble mer bevisst på å bli helt frisk. Det ble lettere for vår datter å gjenoppta skolegangen fordi hun var sterk nok til å stå i livet med andre ungdommer.

Hun har også bevart vennskap med andre flotte ungdommer fra villmarkksterapi-programmet.

Vi er evig takknemlig for at vår datter fikk denne sjansen, og vi anbefaler alle som har ungdom som sliter til å prøve dette.

 

Takknemlig mamma (42)

 

 
Fikk hjelp med spiseforstyrrelse.
Tvangstankene omkring mat og kropp ble borte og hun ble mer bevisst på å bli helt frisk. Det ble lettere for vår datter å gjenoppta skolegangen fordi hun var sterk nok til å stå i livet med andre ungdommer.